020 6145090

Verzenden en betalen

Verzendkosten

Zendingen voor Goedkopezitzakken.nl naar Nederland kosten € 5,95.
Zendingen voor Goedkopezitzakken.nl naar België kosten € 6,95.

Binnen 72 uur leveren

Bestelling op werkdagen geplaatst voor 16.00 uur wordt direct verwerkt zodat u in de meeste gevallen uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen al kunt verwachten. Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.

Standaard orders binnen Nederland worden verzonden met DHL en voor België maken wij ook gebruik van de DHL. Partijen streven ernaar uw pakket de eerste werkdag na aanbieding te bezorgen. Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van plaats en soort pakket.

Uw bestellingen volgen

Direct nadat wij uw pakket hebben aangeboden bij de pakketdienst ontvangt u van ons een track en trace nummer waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Afhalen

Om uw bestelling af te halen in ons magazijn, kunt u ons het best bellen om dit af te stemmen en er zeker van te zijn dat uw order klaarstaat.
Afhaaladres: Jarmuiden 26-a, 1046AD Amsterdam, Nederland

Betaalmethodes

Betaalopties Nederland en Belgie
Betaaloptie Kosten Korte omschrijving
iDEAL Gratis -Levertijd 1 tot 3 werkdagen maximaal
Vooruitbetaling Gratis -Nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven zullen wij uw pakket verwerken. In de regel levertijd 1 tot 3 werkdagen.
Mister Cash (BE) Gratis -Levertijd 1 tot 3 werkdagen maximaal
PayPal €0.90
-Levertijd 1 tot 3 werkdagen maximaal
Credit Card €1.95
-Master Card en Visa Card
-Levertijd 1 tot 3 werkdagen maximaal

Omschrijving betaalmethodes

iDEAL

Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Paypal

Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalwijze Paypal, u wordt direct doorgeleid naar uw Paypal account. na betaling zal uw bestelling direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden.

Mistercash (België)

Mistercash is een online betaalsysteem voor Belgische klanten. Momenteel is al 90% van Belgische banken aangesloten bij dit online betaalsysteem. De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Creditcard

Bij Goedkopezitzakken.nl kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa.
Uw bank autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Bank- / giro overschrijving

U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven.

Het is belangrijk dat u in de omschrijving het Ordernummer vermeldt, welke u per email ontvangt. U dient het factuurbedrag aan ons over te maken onder vermelding van dit betalingskenmerk op de volgende rekening nummers:

Rekeninghouder: Terapy B.V.
Iban: NL89ABNA0842090975
Bic Code: ABNANL2A

Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit 1-3 werkdagen duren voordat wij de order kunnen verzenden.

Veilige betaalplatform

Alle online betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. Multisafepay is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Online betalingsgegevens zoals iDeal, Mister Cash of Credit card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Multisafepay betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).
SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt Goedkopezitzakken.nl de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door Goedkopezitzakken.nl naar het opgegeven adres verstuurd. iDeal.nl heeft dus geen inzage in de ideal of creditcard- en betalingsgegevens.

Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Goedkopezitzakken.nl is geen partij in de relatie tussen u en de kaartuitgever.

Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw IBAN en BIC/Swift nummer nodig. Terugbetalingen geschieden na goedkeuring binnen 10 werkdagen.